B2B sistemi

Ubrzajte protok robe i informacija između vas i vaših poslovnih partnera
B2B sistemi

B2B web sistemi su sistemi koji kombinju internet tehnologije i poslovne procese koji podržavaju razmenu robe, usluga, informacija ili novca između organizacija, firmi ili kompanija. U našoj praksi bi ovo značilo značilo internet trgovina između dobavljača i njegovih partnera (veleprodaja).

Zakažite BESPLATNE konsultacije

1
Pristup samo registrovanim klijentima

Pristup vašem B2B web shopu imaju samo izabrani pojedinci, tj. partneri koji su registrovani od strane administratora i kao takvi mogu pristupiti samo svom nalogu gde je administrator već definisao njihove rabate ili marže i koje proizvode i cene koje mogu videti.

2
Personalizovane cene i informacije

Svaki pratner ima svoju definisanu cenovnu grupu, tako da administrator može postaviti razna pravila za razne partnere. Informacije o akcijama, uplatama i obavezama takođe se mogu personalizovati posebno za svakog partnera.

3
On-line kreiranje računa i predračuna

Prilikom kreiranja porudžbine B2B sistem automatski kreira preračun i šalje klijnetu/partneru e-mailom. U svom koriničkom nalogu, nakon uplate korisnik može preuzeti i svoj račun.

4
Lager liste, dostavnice, porudžbenice

B2B sitem automatski vodi evidenciju postojeđeg lagera u skladištu, dostupnosti robe, robe na čekanju i robe spremne za odpremanje.

5
Izbor načina dostave

Administrator je u mogućnosti da zavisno od klijenta ili uslova definiše razne načine dostave: lično preuzimanje, sa izborom adres, interna dostava na željenu adresu ili kurirska dostav.

6
Administracija klijenata, porudžbina, proizvoda

Administriranje klijenta, porudžbina, proizvoda, cena je veoma jednostavno. Administratorski panel je veom intuitivan i veoma je lak za upotrebu, bez bilo kakvog potrebnog pred znanja.

7
Više nivoa administriranja

U okviru administracije B2B web prodavnice, postoje više nioa pristupa. Tako da administrator koji je zadužen za narudžbine, neće imati pritup lageru ili proizvodima, kao što i magacioner neće imati pristup ekonomskom delu Administratorskog Panela.