Izrada internet prodavnice -
web shop

Izrada web dizajna, web rešenja, programiranje, optimizacija i puštanje u rad web prezentacije
Izrada internet prodavnice

U cilju poboljšanja poslovanja i prodaje vaše robe i usluga, kao i lakšem pristupu klijenata Vašoj ponudi nudimo Vam izradu web prodavnice. Nudimo Vam on-line prodavnice sa veoma jednostavnim interfejsom za upravljanje, korisničkim interfejsom, sistemom za naplatu.

Danas web prodavnice i udeo internet prodaje je u velikom porastu, i web prodavnica je nužnost svake kompanije i može značiti prekretnicu u Vašem poslovanju.

Benefite koje vaš korisnik dobija važom internet prodavnicom su dostupnost 24 sata, izbor različitih proizvoda na jednom mestu, kućna dostava, plaćanje putem kartice ili pouzećem.

Zakažite BESPLATNE konsultacije

1

Prednosti internet prodaje

Glavne prednosti internet prodaje su dostupnost kupovine vaših proizvoda i usluga krajnjim korisnicima 24 sata dnevno bez obzira na njihovu lokaciju i udaljenost, niži troškovi održavanja prodajnog mesta, jednostavnost i brzina realizacije prodaje robe ili usluge.

2

Jednostavno upravljanje internet prodavnicom

Putem našeg "Administratorskog Panela" vrlo jednostavno i brzo možete upravljati važom internet prodavnicom. Potreban vam je samo pristup intenrnetu i možete uz pomoć korisničkog imena i lozinka upravljati vašom internet prodavnicom sa bilo kog uređaja i bilo koje lokacije.

3

Ažuriranje porudžbina, proizvoda i cena

Da bi ste dodali proizvod ili kategoriju, promenili cenu ili akciju, nije vam potrebno nikakvo predznanje iz web programiranja. Administratosrki Panel je veoma intuitivan, tako da samo uz par klika možete kreirati nove proizvode, prniti akcijee ili promeniti cenu, za samo par minuta.

4

Integracija platnih sistema

Vršimo integraciju svih vrsta platnih sistema: plaćanje pouzećem i uplatnicom, putem platnih servisa (PayPal, Skrill ...) i platnih kartica domaćih i stranih komercijalnih banaka i finansiskih institucija.

5

Praćenje statusa porudžbine

Prilikom uspešne porudžbine, naša web prodavnica automatski šalje e-mail korisniku kao i vama sa podacima o poručenim proizvodima, načinu i statusu plaćanja kao i načinu slanja i adresi preuzimanja porudžbine. Sve ovo možete ispratiti i u vašem Administratorskom Panelu, gde uredno možete voditi evidenciju o statusu porudžbine da li je ona nova, u toku obrade, ili u tranzitu, da li je uspešno isporučena ili ne.

6

Dodatne funkcionalnosti

U koliko zatreba, možemo vašu web prodavnicu povezati sa vašim ERP-om ili lager sistemom i automatski sinhronizovati cene i količine i time uštedeti na vremenu za administriranje i smanjiti mogućnost greške. Takođe možete, jednim klikom, slati SMS obaveštenja svojim klijentima o statusu porudžbine ili informacije vezane za neku akciju ili promociju. Kreiranje i štampanje računa i predračuna i razne dokumentacije.

Web prodavnica kompanije Web Factory je prilagođena za administraciju i prodaju proizvoda i usluga putem Interneta. Program radi uz podršku mysql baze podataka. Mogućnost programa je da možete složiti i administrirati hiljade proizvoda koje nudite uz slike, komentare i opis.

Vaši klijenti će se vrlo lako snaći u Vašoj prodavnici. Proizvodi se mogu lepo složiti i klasifikovati. Naš tim će Vam pomoći da unapredite svoje ideje, kreirate najbolji dizajn koji prodaje vaš proizvod ili usluge i promoviše vašu novu internet prodavnicu.

Pozovite nas