Izrada i programiranje web sajtova i internet stranica

Izrada web dizajna, web rešenja, programiranje, optimizacija i puštanje u rad web prezentacije
Izrada i programiranje web sajtova i internet stranica

Nudimo Vam uslugu izrade web sajta što podrazumeva idejno i grafičko rešenje, programirenje i tehničku realizacija projekta. U zavisnosti od potreba i mogućnosti individue ili grupe korisnika za Vas možemo izraditi mikro sajt (web prezentacija od par strana), kompanijski sajt, portal, forum, blog, internet prodavnica.

Želite nov sajt za vaš mali ili veliki biznis, ličnu prezentaciju ili želite redizajn postojećeg sajta, a uz to želite da budete vidljivi 24 sata 365 dana u godini i da imate što više posetilaca?

Zakažite BESPLATNE konsultacije

1
Izbor web rešenja

Naš tim će vam pomoći oko izbora domena i hostinga, načina online prezentovanja vaše usluge i robe vašim klijentim, predložiti najbolje web rešenje za vas i uputiti u dalji rad vašeg web sajta.

2
Izrada web dizajna

Naš tim dizajnera ponudiće vam vizualno rešenje u skladu sa vašim željama i globalnim trendovima. Svi web sajtovi su izrađeni u "resposive web design"-u, tako da se jedan sajt automatski prilagođava uređaju sa koga se prati (mobilni telefon, tablet ili PC uređaj).

3
Programiranje web sajta

Programiranje web sajtova je jedan od najbitnih segmenata u izradi web sajta i njemu posvećujemo najviše pažnje. Web Factory radi isključivo "custom made" rešenja čime postižemo visoki nivo tehničkih performansi web sajta, bezbednosti, kao i mogućnost daljeg unapređenja.

4
Inicijalna optimizacije web sajta SEO

U toku programiranja, vršimo inicijalnu SEO optimizaciju web sajta u skladu i prema preporuci globalnih pretraživača, kao što su Google, Yahoo, Bing. Time postižemo da su web sajtovi koje programiraju naši programeri, veoma visoko pozicionirani u "orgnskoj" pretrazi i na taj način doprinose što boljoj vidljivosti vašeg brenda.

5
Instaliranje web sajta

Nakon uspešnog testiranja vašeg web sajta, vršimo instaliranje na željeni hosting i time web sajt postaje dostupan na internetu. Prilikom instaliranja web sajta, vršimo i instaliranje Google Analitike (i drugih web alata po želji) radi praćenja broja posete i analize rada web sajta.

Izrada web sajtova predstavlja obavezu za svakoga ko ima veliku ili malu firmu, ako prodaje robu ili usluge, da na taj način predstavi ono što radi i čime se bavi. Sajt pored toga što je tu kao vrsta reklame je ujedno i ogledalo vašeg biznisa. U vremenima koja dolaze izrada web sajtova je nešto što se podrazumeva jer mlade generacije stasaju uz računare, a oni su vaši budući potencijalni kupci ili korisnici usluga. Za sve što ih interesuje potražiće “na netu”.

Internet kao fenomen sve više uzima maha tako da je veza sa Vašim budućim kupcima ili korisnicima usluga definitivno web sajt. Mi ćemo na pravi način zadovoljiti sve vaše potrebe za kvalitetnom izradom web prezentacija, sajta i odabrati najbolje tehnike izrade kao i optimizacije za najveće pretraživace na internetu.

Usled ekspanzije interneta kod nas u poslednje vreme, dolazi i do širenja tržišta koje neprekidno raste, iz tog razloga je neophodno u modernom poslovanju kao deo imidža firme imati i sajt koji pored estetskog, zadovoljava i ekonomski profil Vašeg biznisa. Izrada sajta kao rešenje za oglašavanje vašeg biznisa postaje neminovnost i svaki izgubljen trenutak u borbi za novog kupca ili korisnika usluga kasnije može biti nenadoknadiv.

Tržište koje već sad broji skoro 4,5 miliona korisnika interneta u Srbiji i koje je u stalnom porastu privlačno je za bilo koji vid ili veličinu biznisa kojim se bavite. Ne mislite li da je to dovoljan razlog da imate svoj sajt?

Ako se odlučite za nas, veoma brzo i kvalitetno zadovoljićemo sve vaše potrebe u pogledu izrade web sajtova kao i optimizacije za vaš sajt.

Pozovite nas